Our Lady Peace

17. října 2009 v 17:09 | Crispy-chan
Něco o nich:
Kanadská skupina OLP vznikla v roce 1992 pod názvem As If, ale později se přejmenovali na Our Lady Peace, pod kterým je známá doteď.
Skupina prodala přes 5 miliónů desek a celkově se v ní vystřídalo 8 členů.
(zdroj - hudebniskupiny.cz, ale přidala jsem to tam já XD)

Diskografie:
2005 - Healthy in Paranoid Times
2002 - Gravity
2000 - Spiritual Machines
1999 - Happiness... Is Not a Fish That You Can Catch
1997 - Clumsy
1995 - Naveed

Moje oblíbené písničky:
Superman's Dead:
Naveed:

One Man Army:
(nejde vkládat :))


Innocent:
(nejde vkládat :))

Is Anybody Home?:
(nejde vkládat :))
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 •ChRisTL• •ChRisTL• | Web | 17. října 2009 v 17:10 | Reagovat

coOl video (a)♥..jinak jak se vede?:)

2 Qwixie Qwixie | Web | 17. října 2009 v 17:14 | Reagovat

Ahoj. Prosím, hlásneš za mňa tu?: http://gimpe.blog.cz/0910/1-kolo-sonc
Som tam s Hannou Beth. Moc díky! :-)

3 BarCeZzz BarCeZzz | Web | 17. října 2009 v 17:18 | Reagovat

Ahoj,budes prosím hlasovat pro BarCeZzz v Sonb? Děkuju
http://edward-bella-wampires.blog.cz/0910/2-kolo-sonb

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.