Billy Talent

17. října 2009 v 8:09 | Crispy-chan
Něco o nich:
Billy Talent je skvělá kanadská kapela, která se dřív nazývala Pezz a už od samého začátku ji tvoří stále stejní členové:
zpěvák Ben Kowalewicz
kytarista Ian D´sa
basák Jon Gallant
bubeník Aaron Solowoniuk
Ještě v době, kdy všichni pracovali na své původní profesi, tj. jako autoopravář, producent v rádiu, finančník a animátor, vydali své první CD Watoosh.

V rodné Kanadě měla deska celkem velký úspěch, tak se rozhodli, že se začnou hudbě věnovat profesionálně. Přejmenovali se na Billy Talent, podle postavy kytaristy z fimu Hard Core Logo. V roce 2003 vydali druhé CD Billy Talent I. a jen v Kanadě se stala tahle deska třikrát platinová.
Diskografie:
Album
2009 - Billy Talent III
2006 - Billy Talent II
2003 - Billy Talent
1999 - Watoosh

EP
2001 - Try Honesty

Live
2007 - 666
2006 - Live From the UK Sept./2006
2004 - Scandalous Travelers

Moje oblíbené písničky:
Rusted from the rain:
Devil on my shoulder:

Fallen Leaves:

Red Flag:

Saint Veronika:

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 *AnGeL♥RoRrY* *AnGeL♥RoRrY* | Web | 17. října 2009 v 8:12 | Reagovat

keásná :)

2 Hana Hana | Web | 17. října 2009 v 8:40 | Reagovat

Krásný písničky :)

3 Darkness Darkness | Web | 17. října 2009 v 8:44 | Reagovat

koukám, ty js iz nich úplně hotolvá .D já je poslouchám asi půl roku a vždycky mě nakopnout.. jsou prostě skvělí ;)

4 LeMoMeQ ~ Aff ~ I like U LeMoMeQ ~ Aff ~ I like U | Web | 17. října 2009 v 12:05 | Reagovat

Některý písničky se mi líbí :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.